Sestdien, 10.decembrī "Martas radošā darbnica" viesosies Jelgavā, salonā "Ajurveda", S.Edžus ielā 3 !!!

Jūsu izvēlei piedāvāsim sekojošas nodarbību tēmas:

 1.nodarbība plkst. 12:00
"Bumbu filcēšana"

Izvēlies un apgūsti vienu no slapjās filcēšanas tehniku pamatu pamatiem. Jauks un radošs process, kurā tiek iesaistīti un aktivizēti visi jūsu plaukstās esošie muskuļi un aktīvie punkti. Lai gan process prasa zināmu spēku un iemaņas, ar vecāku gādīgo atbalstu tas kļūs par aizraujošu nodarbi arī mazākam filcētājam. Filcētās bumbas izmantojamas auskaru, kreļļu un dažādu dekoratīvu elementu izveidošanā. Regulāras un neregulāras bumbas izmantojamas arī filcētu rotaļlietu (lācīšu, bizbiz-mārīšu, augļu u.c.) izgatavošanā. Nodarbības laikā Jums būs iespēja izgatavot filcētus bumbu auskarus.

Aptuvenais nodarbības ilgums: 2 stundas
Nodarbības cena: 6,-Ls

2.nodarbība plkst. 14:00
"Auduma ziedi"

Uzziniet, kā mājas apstākļos, bez īpašiem palīglīdzekļiem radīt krāšņus auduma ziedus. Mēs Jums pastāstīsim kādus auduma veidus izmanto ziedu darināšanā, un kā pagatavot dažādu formu auduma ziedus. Nodarbības laikā apgūsim vienu no auduma ziedu darināšanas pamattehnikām - kausēšanas metodi un katram būs iespēja izgatavot auduma zieda piespraudi. 
Aptuvenais nodarbības ilgums: 2-3 stundas.
Nodarbības cena: 6,-Ls


Papildinformāciju iespējams apskatīt arī salona "Ajurveda" mājas lappā http://ajurveda.ucoz.lv/index/radosas_darbnicas/0-32
kā arī mūsu lappā portālā "Draugiem.lv" http://www.draugiem.lv/martas-radosa-darbnica/

Pieteikšanās pa tālruni:
  •  63028723 Ramona (salons "Ajurveda")

  •   vai 29519953 Rita ("Martas radošā darbnica")